ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Σε επαφές με τη Nova

Σε συζητήσεις με τη Nova βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Παναθηναϊκός: Σε επαφές με τη Nova

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport», το τριφύλλι διατηρεί ακόμα ανοιχτή τη γραμμή με το συνδρομητικό κανάλι για ανανέωση του συμβολαίου, που λήγει στο τέλος της σεζόν. Εξάλλου, η Nova έχει όρο που της επιτρέπει να ματσάρει οποιαδήποτε πρόταση από άλλον τηλεοπτικό πάροχο για να κρατήσει τα δικαιώματα της ομάδας.

Αν δεν διεξαχθούν τα πλέι οφς θα πρέπει να βρεθεί μία φόρμουλα που θα ικανοποιεί αμφότερες, είτε με συμβιβασμό, είτε δικαστικώς.

Οι πληροφορίες του panathinaikos24.gr, τις οποίες σας έχουμε μεταφέρει είναι ότι στο τριφύλλι δεν έχουν πάρει κάποια απόφαση, αλλά θεωρούν ότι με το να δημιουργηθεί το λιγκα tv θα υπάρξουν μελλοντικά κέρδη σε κάθε επίπεδο γι αυτό και συζητούν μια τέτοια προοπτική. Τα πάντα είναι ανοικτά…

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.650 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.