ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Ο Ομπράντοβιτς με έκανε να κλάψω»

Για τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Όντετ Κάτας.

Κάτας: «Ο Ομπράντοβιτς με έκανε να κλάψω»

Στιγμές από την καριέρα του στον Παναθηναϊκό με τον Ομπράντοβιτς στον πάγκο της ομάδας, θυμήθηκε ο Όντετ Κάτας.

Ο Ισραηλινός αναφέρθηκε στην περίοδο που ο Σέρβος προπονητής του ασκούσε αφόρητη πίεση, αλλά και στο πως κατάφερε να αντέξει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στην αρχή είχα μεγάλη δυσκολία να προσαρμοστώ στη μέθοδο δουλειάς του Ομπράντοβιτς. Μου έκανε πολύ δύσκολη τη ζωή. Άκουσα αργότερα ότι αυτό είχε συμβεί και σε άλλους παίκτες, όπως τον Λάκοβιτς. Ίσως επειδή είχα ένα συγκεκριμένο στάτους στη Μακάμπι φοβόταν ότι θα έπαιζα εγωιστικά και ήθελε να με δοκιμάσει. Εγώ σταρ; Είχα πάει σε μια ομάδα με τον Μποντιρόγκα, τον Ρέμπρατσα, τον Τζεντίλε, τον Αλβέρτη… Ποιος ήμουν εγώ; Ο σταρ στην ομάδα ήταν ο Ομπράντοβιτς».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε:

«Θυμάμαι μια μέρα μετά την προπόνηση άρχισα να κλαίω στα αποδυτήρια. Ο Αλβέρτης, ο Μποντιρόγκα και ο Τζεντίλε ήρθαν κοντά μου και ο Φράγκι μού είπε «Έλα, θα μιλήσουμε στον Ομπράντοβιτς». Ήταν η πρώτη μου χρονιά μακριά από το Ισραήλ, ένιωθα ότι με πίεζε στα όριά μου και είχα λυγίσει. Αν κάποιος υπέφερε περισσότερο από μένα εκείνη τη σεζόν ήταν ο Ιτούδης. Εκείνος μετέφραζε τα πάντα, απορροφούσε όλες τις φωνές και τις μετέφερε σε μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.