ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Βουτιές και μαϊμού πέναλτι εσείς , Παναθηναϊκή ψυχή με την U-19 εμείς!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον ψυχωμένο Παναθηναϊκό, που με πολλά παιδιά από την U-19 και άψογη διαχείρηση από τον Γιώργο Δώνη δεν λύγισε, ούτε και κόντρα σε Κομίνη και Ολυμπιακό.

Αυτό, που έγινε απόψε στο ΟΑΚΑ μας θύμισε την 20ετία, που ο Ολυμπιακός έπαιρνε πρωταθλήματα με σκανδαλώδη εύνοια από διαιτητές και επόπτες και το ….έλεγαν η ψυχή του πρωταθλητή. Απόψε στο ΟΑΚΑ ένας τύπος ετσιθελικά ήθελε να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό με προκλητικό τρόπο.

Όπως στο 49, όταν είδε στο VAR, ότι έχει βουτήξει ο Βαλμπουενά μπροστά από τον Ανουάρ και έδωσε πέναλτι. Ο Διούδης έπεσε στη γωνία απέκρουσε το πέναλτι του …βουτηχτή και η Θεία δίκη απάντησε στην ομάδα, που 20 χρόνια έφαγε τις σάρκες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κομίνης δεν έδωσε μόνο ανύπαρκτο πέναλτι .

Χάρισε και δύο κόκκινες στον Μπα και στον Χασάν, που πάτησαν τον Ανουάρ . Ηταν και οι δύο ο ορισμός της δεύτερης κίτρινης, η πρώτη στο 41 και η δεύτερη στο 74 . Είστε προκλητικοί και σας έχει σιχαθεί ο κόσμος. Ξένοι διαιτητές και στα τοπικά. Οσο για αυτούς, που λένε, ότι η επαφή Κουρμπέλη, Καμαρά είναι πέναλτι, να πάνε στον οφθλαμίατρο.

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη απόψε έδειξε πως πρέπει να παίζει ο Παναθηναϊκός ακόμα και όταν του λείπουν τέσσερα βασικοί, έχει μείνει από μπακ, στόπερ και χαφ. Με 3-4-3 και σωστό πρέσινγκ έκανε ακίνδυνο τον Ολυμπιακό .

Εκαναν όλοι κατάθεση ψυχής με τον Ανουάρ και τον Μπουζούκη να πραγματοποιούν μεγάλο παιχνίδι, τον Αλεξανδρόπουλο να τρέχει παντού και να κάνει σπουδαίο παιχνίδι και η αμυντική πεντάδα να εξαφανίζει από το γήπεδο τα εκατομμύρια ευρώ της επίθεσης του Ολυμπιακού. Ο Θεοχάρης, που στο πρώτο μέρος είχε κάποια προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε λίγο πιο δεξιά, πιο μακριά από τα στόπερ και σταμάτησε κάθε κίνδυνο.

Ο Παναθηναϊκός εδικαιούτο τη νίκη, αλλά με τον Κομίνη να παίζει 90-10 δεν είχε πιθανότητα . Στο 10 ο Μακέντα έπρεπε να πλασάρει καλύτερα στην μεγάλη ευκαιρία του αγώνα και στο τέλος ο Καμπετσής πλάσαρε άψυχα. Φυσικά και δεν πανηγυρίζουμε τις ισοπαλίες, αλλά αν σκεφτείτε τις συνθήκες του αγώνα και τα ρόστερ των δύο ομάδων ένα μεγάλο respect στον Γιώργο Δώνη και τα παιδιά του, για την προσέγγιση του αγώνα. Για το πώς στάθηκαν απέναντι σε 12 παίκτες στο ΟΑΚΑ.

Αν έπαιζαν απέναντι σε 11 θα κέρδιζαν. Στις βουτιές, που έχουν συνηθίσει από την 20ετία απαντάμε με Παναθηναϊκή ψυχή με την U-19(πέντε έπαιξαν από τις Ακαδημίες). Είναι απίστευτο, ότι αυτός ο προπονητής και αυτή η ομάδα αλλάζουν ,για να πάμε σε άλλη ομάδα, που δεν θα είναι συνέχεια αυτής, αλλά κάτι καινούργιο.

*Ο Αγιούμπ, που ένιωσε …ενοχλήσεις επειδή είδε, ότι δεν έπαιζε πρέπει να καταλάβει ότι πάνω από τον Παναθηναϊκό δεν μπαίνει κανείς. Ειδικά αυτός, που ακόμα δεν έχει δείξει τίποτα και άφησε την ομάδα χωρίς λύσεις στα χαφ παραμονή του ντέρμπι.

Exit mobile version