ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καστελόριζο: Εριξαν μπογιά στην ελληνική σημαία, drone έπαιζε τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας

Τα πράγματα είναι οριακά.

Καστελόριζο: Εριξαν μπογιά στην ελληνική σημαία, drone έπαιζε τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας

πορεί, με τη διαμεσολάβηση της Γερμανίας, Ελλάδα και Τουρκία να συμφώνησαν στην επανέναρξη των διερευνητικών συνομιλιών, φαίνεται όμως πως η επινοητικότητα των Τούρκων δεν έχει τέλος, αφού δεν χάνουν ευκαιρία να προκαλούν. Σήμερα, πρωί – πρωί, έστειλαν ένα drone στο Καστελόριζο, που επί 10 λεπτά πετούσε πάνω από τη Μεγίστη και το υπόλοιπο νησί, παιανίζοντας εμβατήρια καθώς και τον τουρκικό εθνικό ύμνο.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το OPEN TV, λίγη ώρα αργότερα, τουρκικό site δημοσίευσε άρθρο με τον τίτλο «Ζωγράφισαν την ελληνική σημαία κόκκινη στο Καστελόριζο», συνοδεύοντάς το από εικόνες που δείχνουν το όρος «Μουντούς», στο οποίο βρίσκεται σχεδιασμένη η ελληνική σημαία, στην οποία και έχουν ρίξει κόκκινη μπογιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.