ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Ο Μαουρίσιο δείχνει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού…

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr για την ποιότητα του Μαουρίσιο, που δείχνει όμως και το πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

Ο Μαουρίσιο δείχνει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού...

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο Panathinaikos 24.gr για την ποιότητα του Μαουρίσιο, που δείχνει όμως και το πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

Η νίκη ήρθε και αυτό μετράει στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Εξάλλου αν κάποιος σας έλεγε ότι η ομάδα θα κάνει σερί νίκες, αλλά δεν θα βλέπεται, δεν νομίζω να είχε πρόβλημα κανείς με το χάλι που παρουσιάζει η ομάδα από την αρχή της σεζόν. Και για να είμαστε δίκαιοι και σωστοί με όλα όσα έχουν γίνει το καλοκαίρι είναι δύσκολο από αυτή την ομάδα να έχεις την απαίτηση να παίξει μπάλα τώρα άμεσα. Ναι, να βελτιώσει την απόδοσή της με την πάροδο του χρόνου, αλλά τώρα είναι δύσκολο.

Η ομάδα κάνει μπαμ, ότι το καλοκαίρι δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ. Πληρώνει το γεγονός, ότι το χτίσιμο το έκαναν ένας προπονητής, που δεν έχει δουλέψει σε επίπεδο ανδρών και ένας τεχνικός διευθυντής, που έφερε ένα κάρο παίκτες, χωρίς τη δυνατότητα να κάνουν την διαφορά και χωρίς καμία μεταπωλητική αξία. Η προετοιμασία ήταν ερασιτεχνικού επιπέδου σε όλους τους τομείς και τώρα αυτό φαίνεται πάρα πολύ.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες δεν έχουν φρεσκάδα και ένας που ήρθε με… καθυστέρηση δείχνει το πρόβλημα. Ο Μαουρίσιο ήρθε στον Παναθηναϊκό στις… καθυστερήσεις των καθυστερήσεων. Ηταν ανέτοιμος, του έλειπε ο ρυθμός, αλλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με την ομάδα είναι ο καλύτερος παίκτης. Τέτοιο παίκτη δεν είχε ο Παναθηναϊκός, είναι από τα πιο ποιοτικά χαφ, που έχουν παίξει στην ομάδα και με την παρουσία του στο γήπεδο ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα.

Φαίνεται η ποιότητά του σε κάθε επαφή του με την μπάλα. Κάνει καταπληκτική διαχείρηση με αποτέλεσμα να μπορεί να είναι στον αγωνιστικό χώρο 90 λεπτά και να μην φαίνεται η ανέτοιμότητά του. Ο Μαουρίσιο είναι ένας σύγχρονος χαφ, που και κόβει και πασάρει, αλλά και σκοράρει. Εχει όλο το πακέτο και η απόκτηση του έστω και αργά έχει βοηθήσει ήδη τον Παναθηναϊκό και θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Σκεφθείτε μόνο την ομάδα να μην είχε τον Μαουρίσιο στα τελευταία δύο παιχνίδια, που νίκησε, για να καταλάβετε πόσο μεγαλύτερο θα ήταν το πρόβλημα.

Το γεγονός, ότι ο Μαουρίσιο παίζει στο 50% και ξεχωρίζει στον Παναθηναϊκό δείχνει και το πρόβλημα της ομάδας. Δείχνει, ότι η ομάδα δεν έχει φρεσκάδα, οι παίκτες μοιάζουν να λυγίζουν στην διάρκεια του αγώνα. Οταν ο ανέτοιμος Μαουρίσιο είναι πιο φρέσκος από τους άλλους παίκτες, που είναι… έτοιμοι καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα.

Από εδώ και πέρα, όσο θα έρχονται οι νίκες, τόσο θα φεύγει το άγχος και η πίεση από τους παίκτες και θα μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα παραπάνω στο γήπεδο. Αν οι νίκες δεν συνεχιστούν, τότε πάλι θα έχουμε πισωγύρισμα. Απλά πιστεύω ότι αν συνεχίσει και παίζει ο Παναθηναϊκός όπως με τον Απόλλωνα είναι αδύνατο να έρθει σερί νικών στη συνέχεια.

Και αν ρωτήσει κάποιος τον Μπόλονι «ποιο θα ήταν το καλύτερο δώρο, για αυτόν και την ομάδα σου τώρα;», η απάντηση θα ήταν «ένα μήνα διακοπή στο πρωτάθλημα». Ετσι ώστε ο Ρουμάνος τεχνικός να κάνει την προετοιμασία που… δεν έκανε το καλοκαίρι και να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει την προσπάθεια με καλύτερες προϋποθέσεις με στόχο αυτό που φαίνεται δύσκολο έως απίθανο τώρα. Την κατάληψη της τέταρτης θέσης, που μάλλον οδηγεί σε έξοδο στην Ευρώπη…

Ή να το πετύχει αυτό μέσω κυπέλλου, που είναι ακόμα πιο δύσκολο, αφού πρέπει να το κατακτήσει.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.