ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Basket League

Με Κολοσσό για την επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για τη 5η αγωνιστική της Basket League στο ΟΑΚΑ (19:30, Live: Panathinaikos24, Tv: ERT3) με μοναδικό σκοπό

Με Κολοσσό για την επιστροφή στις νίκες

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου για την 5η αγωνιστική της Basket League. Οι πράσινοι μετά τις 2 ήττες στην διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας, ψάχνουν να βρουν το γιατρικό τους εντός συνόρων.

Το τριφύλλι θέλει να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και ουσιαστικά να πάρει ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας, που μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί από κανέναν.

Ο Γιώργος Βόβορας δεν θα έχει στη διάθεση του τον Φόστερ, ο οποίος έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και θα μείνει έξω για σημαντικό χρονικό διάστημα. Παράλληλα, στην 12αδα αναμένεται να επιστρέψει ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος είναι ετοιμοπόλεμος.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 22/11 Λαύριο-Ιωνικός 17.00 (ERTFlix) Ηρακλής-Περιστέρι 17:00 (ΕΡΤ Sports και ΕΡΤ 3) Παναθηναϊκός-Κολοσσός Ρόδου 19:30 (ΕΡΤ Sports και ΕΡΤ 3)

*Η αναμέτρηση Λάρισα-Άρης αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.