ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Ίσως πάρουμε άλλον έναν γκαρντ. Τον Μπρέι τον ήθελα και στο παρελθόν»

Για την απόκτηση του Μπρέι, αλλά και την πιθανότητα νέας μεταγραφής μίλησε ο Οντεντ Κάτας σε Μέσο του Ισραήλ.

Κάτας: «Ίσως πάρουμε άλλον έναν γκαρντ. Τον Μπρέι τον ήθελα και στο παρελθόν»

Για την απόκτηση του Μπρέι, αλλά και την πιθανότητα νέας μεταγραφής μίλησε ο Οντεντ Κάτας σε Μέσο του Ισραήλ.

«Πρώτα από όλα, παραδέχομαι ότι είχαμε κάποιες αμφιβολίες. Δέχομαι μέρος από τα εύσημα για την νίκη με τον Ολυμπιακό αλλά –για να είμαι και ειλικρινής δεν είχαμε και επιλογές. Όταν μάθαμε ότι ο Νέντοβιτς δεν μπορούσε να αγωνιστεί, οδηγηθήκαμε με μια πεντάδα με ύψος», ανέφερε –αρχικά- μιλώντας για τη νίκη με τον Ολυμπιακό.

«Επιθετικά ποτέ δεν ήταν στους στόχους μας να ρίξουμε τον ρυθμό του αγώνα, αλλά το κάναμε. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι καλά και νομίζω ότι αυτό ήταν το «κλειδί» έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ήταν το φαβορί και πιθανότατα μετά το πλήγμα με τον Νέντοβιτς, μεταφέρθηκε ακόμη περισσότερο πίεση σε αυτούς, γιατί –πολύ απλά- είχαν περισσότερα να χάσουν». Από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού ζητήθηκε μια εξήγηση για την μη κοινή παρουσία των Σπανούλη και Σλούκα στο ντέρμπι. «Δεν γνωρίζω γιατί συμβαίνει αυτό, και εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα», τόνισε και συνέχισε: «Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Μπαρτζώκας κάνει εξαιρετική δουλειά. Στο μεταξύ μας ματς η πίεση ήταν επάνω σε αυτούς και με το ξεκίνημα που είχαμε τότε είχαν περισσότερη πίεση. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι το να μην μπορείς να πάρεις την πρόκριση στο τοπ 8 σημαίνει ότι η σεζόν τελειώνει τον Απρίλιο. Εμείς επιλέξαμε μια ψηλή πεντάδα που δούλεψε αρκετά καλά για εμάς και δεν ήταν στα πλάνα μας ένα ροτέισον οκτώ παικτών αλλά τελικά αισθάνθηκα ότι πήγε καλά», κατέληξε.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.770 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος αναφέρθηκε στην απόκτηση του Μπρέι: «Είναι ένας παίκτης που τον ήθελα πάρα πολύ ένα διάστημα και στην Χάποελ αλλά η Μπάγερν ήταν μια πιο ελκυστική επιλογή για τον παίκτη. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πάρα πολύ, δεν έχει υψηλά νούμερα στους μέσους όρους του αλλά στο σύστημά μου πιστεύω ότι ταιριάζει πάρα πολύ. Το να πούμε ότι έχουμε μια ευκαιρία για να περάσουμε στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας θα ήταν κάτι πολύ απαιτητικό. Σίγουρα δεν τα παρατάμε, βέβαια ο Μπρέι δεν μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα. Από την άλλη πλευρά όμως όταν συμφωνήσαμε ο Νέντοβιτς ήταν εκτός για τα παιχνίδια Κυπέλλου. Αναζητούσαμε κάποιον που θα μπορούσε να προσφέρει άμεσα. Είναι ένας έξυπνος παίκτης. Το μπάτζετ είναι περιορισμένο και το να πληρώνουμε ρήτρες είναι κάτι δύσκολο αλλά ίσως κάνουμε άλλη μια επιλογή ενός γκαρντ που θα μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα. Εάν το κάνουμε αυτό τότε θα πρέπει να φύγουν άλλοι παίκτες», κατέληξε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...