ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μπαίνει ο Σανκαρέ, ανοικτό για Ολυμπιακό

Μετά τον Φραν Βέλεθ και ο Γιουνούς Σανκαρέ αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Παναθηναϊκός: Μπαίνει ο Σανκαρέ, ανοικτό για Ολυμπιακό

Μετά τον Φραν Βέλεθ και ο Γιουνούς Σανκαρέ αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Ο Ισπανός στόπερ ακολούθησε σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Σοτν Παναθηναϊκό περιμένουν τις επόμενες μέρες να μπει σε φουλ ρυθμούς και ο Σενεγαλέζος χαφ. Ο Σανκαρέ έχει αποθεραπευτεί μετά την αρθροσκόπηση στον μηνίσκο. Ο παίκτης θα γυμναστεί μαζί με τους συμπαίκτες του το αργότερο μέχρι την Πέμπτη και είναι ανοικτό το αν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.165 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.