ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Γκλέιζερ θα σε σκοτώσουμε!»: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ καθυστερούν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ! (vids)

Το derby της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ έχει καθυστερήσει, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων εκτοξεύουν απειλές θανάτου στους ιδιοκτήτες!

«Γκλέιζερ θα σε σκοτώσουμε!»: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ καθυστερούν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ! (vids)

Δεν είναι καλοί οι οιωνοί για τον αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 18.30 στο Old Trafford. Από νωρίς, οι fans των Κόκκινων Διαβόλων μπήκαν στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας την αποχώρηση των Γκλέιζερ από τη διοίκηση και τα ρεπορτάζ ήθελαν τον αγώνα να μην κινδυνεύει, όμως όπως έχουν τα πράγματα, είναι απίθανο αυτός τελικά να γίνει.

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ εκτός από μέσα στο γήπεδο ήταν και έξω από αυτό κάνοντας δύσκολη την κυκλοφορία, ενώ όπως προκύπτει από το Sky Sports, πήγαν και στο ξενοδοχείο της ομάδας, Lowry Hotel.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.