ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανακοίνωσε Μπουντούρη o Παναθηναϊκός

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελισάβετ Μπουντούρη.

Ανακοίνωσε Μπουντούρη o Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελισάβετ Μπουντούρη για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ. Η 19χρονη αθλήτρια (1.86μ.) αγωνίζεται ως forward και ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για μια νεαρή αλλά πολύ ταλαντούχα αθλήτρια με πολλές συμμετοχές στην U16 και U18 με την Εθνική ομάδα και αναμένεται να βοηθήσει τον ΠΑΟ να πετύχει τους στόχους του τη νέα χρονιά.

Σε δήλωσή της στο pao1908.com ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που θα γίνω μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Είμαι πολύ χαρούμενη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την κόουτς Καπογιάννη και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της».

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το βιογραφικό της:

Πρωτέας Βούλας

Ηλιούπολη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.