ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΕΠΟΣ: Μαθητής πήγε να δώσει Χημεία, εξεταζόταν στην Ιστορία και τελικά έγραψε Μαθηματικά… (vid)

Ο πιο... viral μαθητής της χρονιάς βρέθηκε στις φετινές πανελλήνιες και κατάγεται από τη Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω εξεταζόμενος πήγε με την πρόθεση να δώσει Χημεία, όμως στο εξεταστικό κέντρο τον ενημέρωσαν ότι έδινε Ιστορία.

ΕΠΟΣ: Μαθητής πήγε να δώσει Χημεία, εξεταζόταν στην Ιστορία και τελικά έγραψε Μαθηματικά... (vid)

Παρ΄ όλα αυτά, ο μαθητής δεν αγχώθηκε καθόλου και έγραψε…μαθηματικά. «Τους έγραψα λίγα μαθηματικά, ό,τι ήξερα, βατά πάντως ήτανε τα θέματα!», δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους μετά την εξέταση.

Σχετικά με το μέλλον του, έδειξε ανάλογη ψυχραιμία καθώς τόνισε πως υπάρχουν προοπτικές όπως οι ιχθυοκαλλιέργειες ή τα πρόβατα στην Πάτμο. «Είναι πως το βλέπει ο καθένας» σημείωσε χαρακτηριστικά…

Χυμώδης όσο ποτέ, με μαγιό, χωρίς ρετούς και φίλτρα: H Γωγώ του «Καφέ της Χαράς» βάζει τα γυαλιά στις influencers
Χυμώδης όσο ποτέ, με μαγιό, χωρίς ρετούς και φίλτρα: H Γωγώ του «Καφέ της Χαράς» βάζει τα γυαλιά στις influencers 272.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ