ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η Πατσούκα το μόνο… εμπόδιο για Παλάσιος!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό δρόμο για την απόκτηση του Παλάσιος, με την Πατσούκα πλέον να αποτελεί το μόνο εμπόδιο.

Παναθηναϊκός: Η Πατσούκα το μόνο… εμπόδιο για Παλάσιος!

Το τριφύλλι αρχικά τα βρήκε με τον Παλάσιος, ενώ στη συνέχεια πήρε το «πράσινο» φως της Ιντεπετιέντε. Όσον αφορά την ομάδα από την Αργεντινή, έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έτσι η αντίσταση της κάμφθηκε πιο εύκολα. Εδώ και περίπου δύο μέρες ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Πατσούκα.

Η ομάδα από το Μεξικό σίγουρα θέλει ένα ποσό για να δώσει το «οκ» προκειμένου να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, μιας και διατηρεί ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του. Στο τριφύλλι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και με την Πατσούκα και έτσι ο παίκτης θα ντυθεί στα πράσινα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...