ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Την ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρότεινε ο εισαγγελέας.

Την ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρότεινε ο εισαγγελέας.

Την ενοχή της Έφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρότεινε ο εισαγγελέας.

«Οπωσδήποτε θεώρησε ως πιθανό το θάνατο της παθούσας και το επιδοκίμασε» ανέφερε ο εισαγγελέας στην αγόρευση του ζητώντας την καταδίκη της Έφης Κακαράντζουλα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο εισαγγελικός λειτουργός απέρριψε τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης ότι δεν είχε πρόθεση με την επίθεση της με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας να την σκοτώσει και απάντησε αρνητικά στο αίτημα της για μετατροπή της κατηγορίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

«Τυγχάνει απορριπτέος ο ισχυρισμός της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Συνάγεται ότι οπωσδήποτε θεώρησε ως πιθανό το θάνατο της παθούσας και το επιδοκίμασε» τόνισε ο εισαγγελικός λειτουργός και συνέχισε:

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Προτείνω να κηρυχθεί ένοχη για τα απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησε μια δίκαιη δική και μια δεύτερη ευκαιρία. Της δόθηκε δυνατότητα να απολογηθεί στον ανακριτή, να απολογηθεί ενώπιον μας για μια πράξη που έχει τελέσει και έχει ομολογήσει. Δεν έδωσε όμως ποτέ στην Ιωάννα τέτοια δυνατότητα. Την καταδίκασε εφόρου ζωής να ανεβαίνει κάθε μέρα ένα Γολγοθά».

Πηγή: Newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...