ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β’: Ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ Β’ με παρουσία Σένκεφελντ

Στο «Απ. Νικολαΐδης» στρέφονται τα βλέμματα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, καθώς η δεύτερη ομάδα του «τριφυλλιού» θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ Β΄ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Super League 2 (15:00, Cosmote Sports3 + Live Streaming).

Παναθηναϊκός Β': Ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ Β' με παρουσία Σένκεφελντ

Το «τριφύλλι» μετά την ήττα του στην πρεμιέρα κόντρα στην Κηφισιά, δίνει το πρώτο εντός έδρας αγώνα ενάντια στον «δικέφαλο» με στόχο να πάρει τη νίκη και φυσικά να δείξει βελτιωμένο πρόσωπο.

Οι «πράσινοι» στο σημερινό ματς θα έχουν έντονο «άρωμα» από την πρώτη ομάδα αφού στην αρχική ενδεκάδα θα βρίσκεται ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός αμυντικός είναι έτοιμος για την επιστροφή στη δράση μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω της εγχείρησης που πραγματοποίησε στο αστράγαλο, ωστόσο αυτό που του λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός.

Έτσι, δοθείσης της ευκαιρίας με τη διακοπή που υπάρχει στο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας, ο Ολλανδός στόπερ θα ενισχύσει τη δεύτερη ομάδα, με σκοπό να βρει και πάλι αγωνιστικό ρυθμό. Παράλληλα με τον Παναθηναϊκό Β’ θα αγωνιστούν οι Βασίλης Ξενόπουλος, Γιώργος Σιδεράς και Γενί Ενγκμπακοτό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O Γρατσάνης του συνδέσμου Αθηνών θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης, με βοηθούς τους Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) και Κολλιάκο (Αθηνών). 4ος θα είναι ο Κατοίκος (Αθηνών). Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη με ώρα έναρξης στις 15:00, ενώ θα υπάρχει τηλεοπτική αλλά και διαδικτυακή κάλυψη από τo Cosmote Sports-3 και ενημέρωση λεπτό προς λεπτό από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.