ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κακοκαιρία Ελπίς: Γενική αργία την Τρίτη με απόφαση της κυβέρνησης

Γενική αργία κηρύχθηκε για αύριο, Τρίτη σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω της κακοκαιρίας "Ελπίς".

Κακοκαιρία Ελπίς: Γενική αργία την Τρίτη με απόφαση της κυβέρνησης

Γενική αργία κηρύχθηκε για αύριο, Τρίτη σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίς”, η οποία έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας και κυρίως στην Αττική Οδό και σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων τα φαινόμενα θα συνεχιστούν για πολλές ώρες ακόμα.

Οι αναλυτικές ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν μετά τις 20:00 από τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.109 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στρατός στην Αττική Οδό για τον απεγκλωβισμό πολιτών – Το επιχειρησιακό σχέδιο των Αρχών

Σε εφαρμογή τίθεται επιχειρησιακό σχέδιο από την Πυροσβεστική και τον Στρατό για τον απεγκλωβισμό των πολιτών που έχουν κολλήσει λόγω της κακοκαιρίας εδώ και πολλές ώρες στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, το σχέδιο προβλέπει απομάκρυνση από 6 σημεία μόνο των ανθρώπων. Τα αυτοκίνητα προβλέπεται να μείνουν εκεί. Τις ανακοινώσεις θα κάνει στις 20:00 ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Ο απεγκλωβισμός θα ξεκινήσει από τα αυτοκίνητα που είναι κοντά στα σημεία εξόδου και θα συνεχιστεί σε όλο το μήκος της Αττικής Οδού η επιχείρηση.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...