ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ντέρμπι στη Σαντορίνη για τον Παναθηναϊκό

Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι δίνει σήμερα η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού η οποία θα κοντραριστεί με τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη στο πλαίσιο της 22η αγωνιστικής της Volley League Γυναικών (19:00, Live Streaming).

Ντέρμπι στη Σαντορίνη για τον Παναθηναϊκό

Ακόμα ένα δύσκολο ματς για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινες» του Απόστολου Οικονόμου, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ Θήρας για την 22η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Το «τριφύλλι» θέλει το «τρίποντο» της νίκης για να διατηρήσει τη διαφορά από το δεύτερο της βαθμολογίας, αλλά και να συνεχίσει τα επιτυχημένα αποτελέσματα μετά τη δύσκολη επικράτηση στο Μεσόγεια κόντρα στο Μαρκόπουλο.

Αγωνιστικά προβλήματα για το «τριφύλλι» δεν υπάρχουν, με τον Απόστολο Οικονόμου να υπολογίζει σε όλες του τις παίκτριες. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κυριοπούλου και Οικονόμου Β.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση στη Σαντορίνη είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19:00, η μετάδοση θα γίνει μέσω Live Streaming, ενώ θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...