ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναλαμβάνει την προεδρεία της ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος

Ο Τάκης Μπαλτάκος θα αναλάβει την Τετάρτη (01/06) τα καθήκοντά του στην προεδρεία της ΕΠΟ, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία.

Αναλαμβάνει την προεδρεία της ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος | panathinaikos24.gr

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τα θέματα που θα συζητηθούν στη Γενική Συνέλευση της Τετάρτης (01/06) και ένα απ΄ αυτά είναι και η ανάδειξη νέου προέδρου, με τον Τάκη Μπαλτάκο να αναλαμβάνει καθήκοντα, καθώς είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις για τις επόμενες μεταγραφές
Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις για τις επόμενες μεταγραφές 10.010 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 στις 10:00 πραγματοποιούνται η Τακτική Γενική Συνέλευση και η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Οι συνελεύσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα ΠΑΡΘΕΝΩΝ του ξενοδοχείου GRAND HYATT ATHENS (Λεωφόρος Συγγρού 115, Αθήνα). 

Η Τακτική Γενική Συνέλευση αφορά στον Απολογισμό της περασμένης χρονιάς και τον Προϋπολογισμό της επόμενης, καθώς και σε τροποποιήσεις του Καταστατικού και Κανονισμών. Η Ειδική Εκλογική Συνέλευση αφορά στην εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.».

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν είναι τα εξής: 

1. Δήλωση της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι η Τακτική και η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση έχουν συγκληθεί και συγκροτηθεί σύμφωνα με το Καταστατικό της Ε.Π.Ο..

3. Έγκριση θεμάτων ημερήσιας διάταξης.

4. Ομιλία Πρόεδρου Εκτελεστικής Επιτροπής.

6. Ορισμός τριών (3) ψηφολεκτών.

7. Επικύρωση των πρακτικών της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο. της 18ης Μαρτίου 2022.

8. Έκθεση και έγκριση πεπραγμένων της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιόδου από 01.06.2021 έως και 31.5.2022.

9. Παρουσίαση του ενοποιημένου και αναθεωρημένου Ισολογισμού και της κατάστασης αποτελεσμάτων χρήσης καθώς και της ετήσιας έκθεσης των ελεγκτών της περιόδου από 1.1.2021 έως και 31.12.2021.

10. Έγκριση χρηματοοικονομικών καταστάσεων της περιόδου από 1.1.2021 έως και 31.12.2021.

11. Έγκριση προϋπολογισμού της περιόδου από 1.1.2023 έως και 31.12.2023.

12. Ψήφιση προτάσεων Εκτελεστικής Επιτροπής Ε.Π.Ο. για τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού που διέπει την Εφαρμογή του Καταστατικού και κωδικοποίηση των διατάξεων του.

13. Συζήτηση προτάσεων που έχουν υποβληθεί από τα Μέλη και την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 28 παρ.1 του καταστατικού.

14. Ορισμός ανεξαρτήτου ορκωτού ελεγκτή για την περίοδο από 1.1.2022 έως και 31.12.2022.

15. Εκλογή Τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής. Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής είναι ο δικαστικός αντιπρόσωπος που θα διοριστεί από τον Προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Αθηνών. Τα υπόλοιπα δύο (2) μέλη ορίζονται με ψηφοφορία από τους εκπροσώπους της Ειδικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης. Εφόσον δεν διοριστεί ο κατά τα άνω δικαστικός αντιπρόσωπος ως Πρόεδρος, η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση ορίζει με ψηφοφορία και τα τρία (3) μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής.

16. Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, η Τακτική Γενική Συνέλευση και η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση θα συγκληθούν, χωρίς άλλη πρόσκληση, την επόμενη ώρα της ίδιας ημέρας, δηλαδή στις 11.00 π.μ. στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close