ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο Άνταμ Τσέριν που ντύνεται στα πράσινα! (Vids)

Έτοιμος να φορέσει τα πράσινα είναι ο διεθνής Σλοβένος χαφ, Άνταμ Σέριν. Το panathinaikos24.gr σας παρουσιάζει το προφίλ του.

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο Άνταμ Τσέριν που ντύνεται στα πράσινα! (Vids)

Οι «πράσινοι» κινήθηκαν αθόρυβα και προσθέτουν στο ρόστερ τους ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ στο ποδόσφαιρο της Σλοβενίας.

Ο 22χρονος Άνταμ Τσέριν, που ανήκει στη Νυρεμβέργη, είναι έτοιμος να υπογράψει στο «τριφύλλι», με τον παίκτη να αποτελεί επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως αναφέρουν στη Γερμανία.

Ο νεαρός άσος, αγωνίζεται κυρίως στη θέση «8», ενώ μπορεί να παίξει τόσο στο «6», όσο και στο «10». Είναι, ήδη, 13 φορές διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας, έχοντας σκοράρει δυο φορές. Μάλιστα, στο πρόσφατο ισόπαλο (2-2) παιχνίδι με τη Σερβία, είχε σημειώσει το πρώτο γκολ του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Τη χρονιά που πέρασε ο νεαρός αγωνίστηκε δανεικός στη Ριέκα και έκανε σπουδαία πράγματα στην Κροατία. Είχε συνολικά 37 συμμετοχές, 2 γκολ και 7 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ντομζάλε και μετά πήγε στη Νυρεμβέργη το 2019 ως μεγάλο ταλέντο. Δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στη γερμανική ομάδα και ένα χρόνο μετά, δόθηκε δανεικός στη Ριέκα στην οποία έμεινε δυο χρόνια.

Δείτε το γκολ μετά το 8:12

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.