ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αξιέπαινη κίνηση: Στο πλευρό του κ. Αργύρη που κάηκε το σπίτι του στη φωτιά της Πεντέλης Ερασιτέχνης και Θύρα 13 (Pics)

Συγκινητική και αξιέπαινη κίνηση από τους οπαδούς της Θύρας 13, που στέκονται δίπλα στον κο. Αργύρη που κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του στην πρόσφατη φωτιά της Πεντέλης.

Αξιέπαινη κίνηση: Στο πλευρό του κ. Αργύρη που κάηκε το σπίτι του στη φωτιά της Πεντέλης Ερασιτέχνης και Θύρα 13 (Pics) | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά η ενημέρωση της Θύρας 13:

«Η Θύρα 13 με πρωτοβουλία δική της αλλά και με την συνδρομή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, θα συγκεντρώσει χρηματικό ποσό, που θα διατεθεί για την αποκατάσταση ζημιών του περίφημου σπιτιού με τα τριφύλλια στην Παλλήνη όπου υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή από την φωτιά.

Παναθηναϊκός: Τρέλα στον κόσμο – Η ανακοίνωση του Συλλόγου!
Παναθηναϊκός: Τρέλα στον κόσμο – Η ανακοίνωση του Συλλόγου! 2.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, από τις 18.00 έως τις 21.00, θα είμαστε έξω από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μαζί με την πρωτοβουλία του Αριστοτέλη Μπενόγλου με στόχο να μαζευτούν τρόφιμα, ρούχα και χρήματα και ότι άλλο χρειάζεται.

Για όποιον δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην λεωφόρο και θέλει να βοηθήσει θα μπορεί να το κάνει μέσω των συνδέσμων. Η κατοικία του Κ. Αργύρη είναι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας. Για περισσότερες πληροφορίες στους συνδέσμους, από κοντά, είτε στις σελίδες τους στα σοσιαλ.

Θα υπάρξει σύντομα και τραπεζικός λογαριασμός που θα μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να κάνει μεταφορά ποσού»

Παναθηναϊκός: Τρέλα στον κόσμο – Η ανακοίνωση του Συλλόγου!
Παναθηναϊκός: Τρέλα στον κόσμο – Η ανακοίνωση του Συλλόγου! 2.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close