ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αξιέπαινη κίνηση: Στο πλευρό του κ. Αργύρη που κάηκε το σπίτι του στη φωτιά της Πεντέλης Ερασιτέχνης και Θύρα 13 (Pics)

Συγκινητική και αξιέπαινη κίνηση από τους οπαδούς της Θύρας 13, που στέκονται δίπλα στον κο. Αργύρη που κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του στην πρόσφατη φωτιά της Πεντέλης.

Αξιέπαινη κίνηση: Στο πλευρό του κ. Αργύρη που κάηκε το σπίτι του στη φωτιά της Πεντέλης Ερασιτέχνης και Θύρα 13 (Pics)

Αναλυτικά η ενημέρωση της Θύρας 13:

«Η Θύρα 13 με πρωτοβουλία δική της αλλά και με την συνδρομή του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, θα συγκεντρώσει χρηματικό ποσό, που θα διατεθεί για την αποκατάσταση ζημιών του περίφημου σπιτιού με τα τριφύλλια στην Παλλήνη όπου υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή από την φωτιά.

Η αρχή θα γίνει τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, από τις 18.00 έως τις 21.00, θα είμαστε έξω από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μαζί με την πρωτοβουλία του Αριστοτέλη Μπενόγλου με στόχο να μαζευτούν τρόφιμα, ρούχα και χρήματα και ότι άλλο χρειάζεται.

Για όποιον δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην λεωφόρο και θέλει να βοηθήσει θα μπορεί να το κάνει μέσω των συνδέσμων. Η κατοικία του Κ. Αργύρη είναι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας. Για περισσότερες πληροφορίες στους συνδέσμους, από κοντά, είτε στις σελίδες τους στα σοσιαλ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα υπάρξει σύντομα και τραπεζικός λογαριασμός που θα μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να κάνει μεταφορά ποσού»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.