ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πελέ: Όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Βραζιλιάνο και τη Σάντος

Το καλοκαίρι του 1961 η Σάντος με τον Πελέ στο ρόστερ της, επισκέφθηκε την Ελλάδα και έπαιξε εναντίον του Παναθηναϊκού.

Πελέ: Όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Βραζιλιάνο και τη Σάντος

Ήταν ο Ιούλιος του 1961 όταν η Σάντος του Πελέ, ήρθε στην Ελλάδα και έδωσε μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έβαλε δύσκολα στην παρέα του Πελέ, η οποία όμως κατάφερε να τον «λυγίσει» 3-2. Σε εκείνα τα τρία φιλικά ματς, η ομάδα του Πελέ πήρε δύο νίκες ενώ είχε και μια ήττα. 

Με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου να δηλώνει: «Πιο συγκροτημένη ομάδα ο Παναθηναϊκός που βασίζει το παιχνίδι του σ’ ένα καλό σύστημα καθώς και στην υπερβολική ταχύτητα των παικτών του».

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 979.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.