ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κίνηση Ματ… με Τόμας – Έκλεισε στον Παναθηναϊκό για 1,5 χρόνο!

Σούπερ κίνηση... Ματ για τον Παναθηναϊκό, που συμφώνησε με τον Τόμας για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Κίνηση Ματ... με Τόμας - Έκλεισε στον Παναθηναϊκό για 1,5 χρόνο!

Οριστική συμφωνία με τον Ματ Τόμας και τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο.

Ο παίκτης έρχεται τις προσεχείς ώρες στην Αθήνα για να ενταχθεί στο σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς, έχοντας νωρίτερα απαντήσει θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε το «τριφύλλι» το οποίο μάλιστα θα διαθέτει και μονομερή οψιόν όπως στην περίπτωση του Μπέικον.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Τόμας έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην Ομπραντόιρο και τη Βαλένθια, ενώ στο ΝΒΑ έχει φορέσει τις φανέλες των Τορόντο Ράπτορς, των Γιούτα Τζαζ και τον Σικάγο Μπουλς, ωστόσο επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από το κορυφαίο μπασκετικό πρωτάθλημα του πλανήτη εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.098 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δυνατό του στοιχείο είναι το τρίποντο στο οποίο κατέχει ποσοστό 41% στο ΝΒΑ και 47,7% όταν αγωνιζόταν στη Βαλένθια.

Αναφορικά με την οψιόν ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να διαπραγματευθεί έχοντας στο επίκεντρο την επιθυμία να μην βγει ο παίκτης το καλοκαίρι στην αγορά με ΝΒΑ Out.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.