ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες και χάνει ΠΑΟΚ ο Κουρμπέλης

Τις υπηρεσίες του Δημήτρη Κουρμπέλη, θα στερηθεί στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός, καθώς ο αρχηγός του «τριφυλλιού» συμπλήρωσε κάρτες.

Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες και χάνει ΠΑΟΚ ο Κουρμπέλης

Χωρίς Κουρμπέλη με ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα στο 87o λεπτό του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για μαρκάρισμα επάνω στον Μάνταλο και συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στη διαδικασία των playoffs, μετά από εκείνες στη Νέα Φιλαδέλφεια την 1η αγωνιστική, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την 4η αλλά και στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ την 5η.

Έτσι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Έλληνα χαφ στην κρίσιμη αναμέτρηση της Τετάρτης (3/5), καθώς στη διαδικασία των playoffs όταν ένας παίκτης συμπληρώσει κάρτες, εκτίει υποχρεωτικά την επόμενη αγωνιστική.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.839 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.