ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σερέλης: «Πρώτη φορά βάλαμε ένα μεγάλο σουτ στο τέλος»

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε στη σημασία της νίκης για το «τριφύλλι».

Σερέλης: «Πρώτη φορά βάλαμε ένα μεγάλο σουτ στο τέλος»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

«Να ευχηθώ περαστικά στον Βεζένκοφ. Δεν ξέρουμε τι έχει. Να μην έχει κάτι σοβαρό. Τη νίκη μας έδωσε η θέληση. Χάσαμε κάποια ματς στα τελευταία σουτ. Όταν έμεινε ο Ολυμπιακός με λιγότερους παίκτες είχαμε μεγαλύτερη πίεση και κάποια σουτ δεν μπήκαν και αυτό μας έβαλε περισσότερο άγχος. Αλλά για πρώτη φορά βάλαμε ένα μεγάλο σουτ στο τέλος.

Είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε πάνω στον Πίτερς. Έχουμε παίκτες να πάρουν τέτοια σουτ όπως ο Γκριγκόνις.

Δεν είναι μηχανές οι παίκτες και με τον τρόπο που ήρθαν τα τελευταία ματς και οι ήττες θέλαμε ένα μεγάλο σουτ».

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.