Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το τέλος ενός σερί και η ισοφάριση ενός ρεκόρ του Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Το τέλος ενός σερί και η ισοφάριση ενός ρεκόρ του Ιωαννίδη

Ο Φώτης Ιωαννίδης στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ, σταμάτησε ένα εντυπωσιακό σερί, ισοφάρισε ένα σημαντικό ρεκόρ και κυνηγάει ένα... άπιαστο!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 3-2 στο “Θεράμικα” από τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πλέον πηγαίνει για “τελικό” στη Λεωφόρο με τη Μακάμπι Χάιφα.

Οι “πράσινοι” από την στιγμή που πέρασε στο ματς ο Φώτης Ιωαννίδης αλλά και ο Τόνι Βιλένα, έβαλαν ενέργεια στο παιχνίδι τους και άγγιξαν μια σπουδαία ανατροπή, μειώνοντας στο σκορ.

Ο Έλληνας στράικερ, έκανε πολύ καλό ματς και ήταν ξανά κύριως εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας. Λίγο μετά την είσοδο του στο ματς ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι με τον Αϊτόρ, με τον Ιωαννίδη να πηγαίνει στην εκτέλεση. Ωστόσο, έκανε κάτι… ασυνήθιστο για τον ίδιο. Έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά ο Παλάσιος στην επαναφορά βρήκε δίχτυα. Αυτό ήταν πρώτο πέναλτι που χάνει ο Ιωαννίδης στην καριέρα του μετά από επτά σερί εύστοχα!

Ωστόσο στο 80′ ο επιθετικός του “τριφυλλιού” σκόραρε με πολύ όμορφο τρόπο και μείωσε σε 3-2 “ζωντανεύοντας” το ματς. Με το γκολ αυτό, ο Ιωαννίδης, έφτασε τα έξι ευρωπαϊκά στην τρέχουσα σεζόν! Οσα έχουν δηλαδή και οι Δημήτρης Σαραβάκος (1988), Κριστόφ Βαζέχα (1996), Μιχάλης Κωνσταντίνου (2002) και Δημητρης Σαλπιγγίδης (2010).

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
POPULAR NOW Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου

Πλέον ο Ιωαννίδης “κυνηγά” τον τεράστιο Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος τη σεζόν 1970/71 στην πορεία προς το Γουέμπλεϊ σκοράρε 10 τέραματα!

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ