Ποδόσφαιρο

Να μαζέψει τα κομμάτια του και να πάει φουλ για τους εγχώριους τίτλους

Να μαζέψει τα κομμάτια του και να πάει φουλ για τους εγχώριους τίτλους

Πικρός αποκλεισμός, αλλά ο Παναθηναϊκός θα πρέπει άμεσα να γυρίσει το κουμπί και να στραφεί στις εγχώριες υποχρεώσεις του με στόχο τον τίτλο.

Το φινάλε στην ευρωπαϊκή παρουσία του τριφυλλιού ήταν πικρό. Οι πράσινοι ενώ έπαιρναν την πρόκριση με δύο αποτελέσματα, δεν τα κατάφεραν. Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε ένα κακό πρώτο ημίχρονο χθες κόντρα στην Μακάμπι, μεταμορφώθηκε στο δεύτερο, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Δύο λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο, είχαν ως αποτέλεσμα το τριφύλλι να μην πάρει το εισιτήριο για την φάση των πλέι οφ του Κόνφερενς. Μια πορεία στην Ευρώπη που ξεκίνησε θετικά, ολοκληρώθηκε με έναν άσχημο για τους πράσινους τρόπο.

Από εδώ και πέρα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει να μαζέψει άμεσα τα κομμάτια της και να στραφεί στους εγχώριους τίτλους. Μόνο με έναν τίτλο θα μπορέσει να σβήσει τον βαρύ αυτόν αποκλεισμό από μία ομάδα που σαφώς έπρεπε να ξεπεράσει στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου.

Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο είναι σοκαρισμένοι, αλλά θα πρέπει άμεσα να… γυρίσουν το κουμπί. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι. Εκεί δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

Ο Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξεπερνάει αυτές τις δύσκολες στιγμές και μετά από ένα κακό αποτέλεσμα σχεδόν πάντα βγάζει αντίδραση. Από εδώ και πέρα οι εγχώριοι τίτλοι αποτελούν μονόδρομο και οι πράσινοι θα πρέπει να κάνουν focus σε αυτό, προκειμένου να φέρουν ξανά τα χαμόγελα στον κόσμο που δεν σταμάτησε να στηρίζει την ομάδα μέχρι και το τελευταίο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης.

Σίγουρα λάθη έχουν γίνει, ωστόσο αυτό που πρέπει να συμβεί από εδώ και πέρα είναι απλά αυτά να τον κάνουν καλύτερο και να μην επαναληφθούν, προκειμένου το τέλος της σεζόν να βρει την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ