ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επίσημα στη χρηματοδότηση 115 εκατ. ευρώ του Υ.Π.ΕΝ ο Βοτανικός

Ένα ακόμα βήμα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Παναθηναϊκός: Επίσημα στη χρηματοδότηση 115 εκατ. ευρώ του Υ.Π.ΕΝ ο Βοτανικός

Χθες έγινε γνωστό πως η Δημοτική Επιτροπή της Αθήνας ενέκρινε την πρόταση που θα κατατεθεί προς το αρμόδιο υπουργείο για κονδύλι που φτάνει τα 6,83 εκατ. ευρώ και το οποίο αφορά στις απαραίτητες χωματουργικές εργασίες.

Η σημερινή εξέλιξη μπορεί να ήταν τυπική, αλλά δίχως άλλο σημαντική, ώστε να προχωρήσει το μεγαλεπίβολο έργο του Βοτανικού, αφού πλέον η χρηματοδότηση των 115 εκατ. ευρώ που έχουν ήδη εγκριθεί για τη δημιουργία του γηπέδου, εντάχθηκε κι επίσημα στο πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειεας, στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας «Πράσινες πόλεις (αστικές αναπλάσεις, εκσυγχρονισμός στόλου αστικών μεταφορών κ.λπ.)» του ΤΠΑ/ΠΠΑ.

Το νέο γήπεδο των Πρασίνων θα είναι 40.000 θέσεων, το μεγαλύτερο καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο της χώρας και θα είναι κατηγορίας 4 αστέρων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των FIFA/UEFA.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.