Ποδόσφαιρο

Επικό video: H Bίσση προσπαθεί να… ψαρέψει τον Ιωαννίδη αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό

Επικό video: H Bίσση προσπαθεί να… ψαρέψει τον Ιωαννίδη αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό

Eπικό βίντεο με Φώτη Ιωαννίδη, ανέβασε η Άννα Βίσση!

 Άννα Βίσση πόσταρε ένα μυθικό βίντεο στον λογαριασμό που διατηρεί στο TikTok από την προσπάθειά της να… ψαρέψει τον Φώτη Ιωαννίδη για να μάθει αν ο Έλληνας στράικερ θα μείνει στον Παναθηναϊκό.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια που δεν έχει κρύψει τα παναθηναϊκά της αισθήματα, συναντήθηκε με τον Φώτη Ιωαννίδη και την σύντροφό του Ελένη Βουλγαράκη και επιχείρησε να μάθει για το μέλλον του Έλληνα επιθετικού.

Τα σενάρια που θέλουν την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να πιέζει τον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του Ιωαννίδη φουντώνουν ολοένα και περισσότερο, την ώρα που στο «παιχνίδι» μπαίνει και η Χιρόνα.

Ο Έλληνας επιθετικός, ωστόσο απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με την σύντροφό του Ελένη Βουλγαράκη και σε κοινή τους έξοδο με την Άννα Βίσση η πασίγνωστη τραγουδίστρια έριξε… δίχτυα για να μάθει το μέλλον του αρχηγού του Τριφυλλιού.

Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!
POPULAR NOW Σούπερ έκπληξη: Η απόλυτη ανατροπή με Ζίγες!

Η Βίσση ανάρτησε στο TikTok βίντεο όπου μαζί με την Ελένη Βουλγαράκη τραγουδούν στίχους από το τραγούδι της «Χρυσόψαρα», «Στο περίμενε ξανά και όλο θα βρεθούμε, τέρμα φίλε μου ως εδώ δεν θα τρελαθούμε», λέει αρχικά η Άννα Βίσση.

«Δεν θα τρελαθούμε, θα μείνεις στον Παναθηναϊκό ή δεν θα μείνεις γιατί έχω αγωνία», ρωτάει στη συνέχεια η πασίγνωστη τραγουδίστρια τον Φώτη Ιωαννίδη, με τον Έλληνα στράικερ να απαντάει: «Ιδρώσαμε», σκουπίζοντας το μέτωπό του.

@annavissiofficial Η ψαριά της βραδυάς 🐠🐠🐠 @Voulgaraki Eleni @Ioannidis Fotis ☘️ #chrysopsara #annavissi @fannatics ♬ original sound – annavissiofficial

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ