ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα σενάρια για Ιωαννίδη από Ιταλία για Μπολόνια!

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη, με τον Παναθηναϊκό να έχει ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης δεν πωλείται.

Νέα σενάρια για Ιωαννίδη από Ιταλία για Μπολόνια!

Καθημερινά τα σενάρια για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη είναι αρκετά.

Πριν από λίγο ήρθε ένα… νέο χτύπημα από την Ιταλία.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί, χτες το πρωί επετεύχθη οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα και τον Έλληνα επιθετικό, στον οποίον προσφέρει τετραετές συμβόλαιο, με οψιόν ανανέωσης για μια ακόμα χρονιά.

ΔΕΟΣ: Ο σπουδαίος Μέσι ευχήθηκε σε παίκτη του Παναθηναϊκού για τα γενέθλια του!
ΔΕΟΣ: Ο σπουδαίος Μέσι ευχήθηκε σε παίκτη του Παναθηναϊκού για τα γενέθλια του! 6.716 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, το δημοσίευμα εξηγεί πως οι «πράσινοι» αξιώνουν 25 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον Ιωαννιδη, ενώ γίνεται αναφορά και στην πρόταση της Ίπσουιτς που απορρίφθηκε από το «Τριφύλλι» πριν λίγες ημέρες.

Ο Παναθηναϊκός πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται και έχει κεντρικό ρόλο στα πλάνα του Ντιέγκο Αλόνσο, με τα καθημερινά σενάρια από όλη την Ευρώπη να μην σταματούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.