ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία της κάρτας φίλου, που είναι απαραίτητη και για τα ματς του ποδοσφαίρου.

Παναθηναϊκός: Σε κυκλοφορία η κάρτα φίλου για την επόμενη σεζόν

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη διάθεση της Κάρτας Φίλου για την αγωνιστική σεζόν 2024-25 μέσω της ticketmaster.gr.

Οι «πράσινοι» φίλαθλοι μπορούν να εισέλθουν στην ticketmaster.gr στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ticketmaster.gr/panathnaikos-ao-karta-filoy-2024-2025_sen_2006653.html για να κλείσουν την κάρτα φίλου ώστε να έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για τους αγώνες του ποδοσφαίρου.

Το κόστος της κάρτας είναι 10 ευρώ εφάπαξ και ισχύει για όλη την αγωνιστική σεζόν 2024-25. H αγορά της αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση μεμονωμένου εισιτηρίου για τους αγώνες της ΠΑΕ.

Απόκτησε την Κάρτα Φίλου και ενίσχυσε το όραμα για έναν ακόμα πιο δυνατό Παναθηναϊκό!

Live TV: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
Live TV: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 564 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση το γραφείο μελών λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) από τις 09:30 έως τις 17:30, το τηλέφωνο είναι 2114117600 και το e-mail είναι [email protected].

Τρόποι απόκτησης της Κάρτας Φίλου:

  1. Ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster.gr
  2. Στο γραφείο μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:30-17:30) δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.