ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στην Αυστρία 2024

Έδειξε τις διαθέσεις του από νωρίς ο Αλόνσο: Πρέσινγκ ψηλά και γρήγορη ανάπτυξη

Το βάρος στο πρέσινγκ, την ανάπτυξη και την κυκλοφορία έριξε ο Ντιέγκο Αλόνσο στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Χαμόγελα για Μάγκνουσον και Πάλμερ - Μπράουν. Αποστολή στο Σλάντμινγκ: Διονύσης Δεσύλλας.

Έδειξε τις διαθέσεις του από νωρίς ο Αλόνσο: Πρέσινγκ ψηλά και γρήγορη ανάπτυξη

Η δουλειά άρχισε για τον Παναθηναϊκό στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας και μάλιστα με… απαιτήσεις!

Μετά το πρωινό πρόγραμμα που περιελάμβανε γυμναστήριο και φυσική κατάσταση, το απόγευμα οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Οι εντολές από τον Ντιέγκο Αλόνσο ήταν ξεκάθαρες: Πρέσινγκ ψηλά, άμεση ανάκτηση και κάθετη ανάπτυξη. Ολα αυτά σε υψηλούς ρυθμούς και ένταση, κάτι που, άλλωστε, θέλει ο Ουρουγουανός προπονητής να “περάσει” στην ομάδα που “χτίζει” ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεσύλλας: «Αλλάζει εντελώς ταυτότητα ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο – Όσα δουλεύει ο Ουρουγουανός στην Αυστρία»
Δεσύλλας: «Αλλάζει εντελώς ταυτότητα ο Παναθηναϊκός του Αλόνσο – Όσα δουλεύει ο Ουρουγουανός στην Αυστρία» 20.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι “πράσινοι” δούλεψαν σε όλα τα παραπάνω παραπάνω. Το μεγάλο βάρος έπεσε στο πρέσινγκ ψηλά και την άμεση ανάκτηση της μπάλας. Στη συνέχεια ακολούθησε ανάπτυξη σε γρήγορο τέμπο από τους ποδοσφαιριστές του Ντιέγκο Αλόνσο και το βέβαιο είναι ότι όλα αυτά θα συνεχίσουν να δουλεύονται πολύ από τον προπονητή του “τριφυλλιού”.

Στα ευχάριστα της προπόνησης ήταν το γεγονός ότι τόσο ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, όσο και ο Πάλμερ – Μπράουν δήλωσαν το “παρών”. Οι δυο στόπερ έβγαλαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και έδειξαν να είναι καλά. Ο Γιούρι Λοντίγκιν ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.