ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πογιέτ: «Όταν η Εθνική κληρώθηκε με Γαλλία & Ολλανδία σκέφτηκα για έδρα τη Λεωφόρο»

Μιλώντας στους Betarades ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ, μίλησε για τη θητεία του στην Εθνική και αποκάλυψε την επιθυμία που είχε να αγωνιστεί η γαλανόλευκη στη Λεωφόρο!

Πογιέτ: «Όταν η Εθνική κληρώθηκε με Γαλλία & Ολλανδία σκέφτηκα για έδρα τη Λεωφόρο»

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογιέτ για τις ημέρες του στην Εθνική.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μιλώντας στους Betarades τόνισε ότι είχε την επιθυμία η Εθνική να αγωνιστεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» όταν κληρώθηκε με Ολλανδία και Γαλλία, φέρνοντας παράδειγμα την πρώτη του φορά στο γήπεδο της Λεωφόρου, όπου και εντυπωσιάστηκε από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Πσναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Για το στάδιο, είναι κάτι απλό. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα. Ήταν επιθυμία μου, αλλά δεν μαθεύτηκε ποτέ γιατί θέλω να είμαι λογικός και ευγενικός. Όταν κληρωθήκαμε με Γαλλία και Ολλανδία σκέφτηκα πως θα ήταν καλή ιδέα να παίζαμε αυτά τα δυο ματς εντός στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρου.

Forbes: Αυτοί είναι οι 50 πιο πλούσιοι Έλληνες – Σε ποια θέση είναι ο Αλαφούζος
Forbes: Αυτοί είναι οι 50 πιο πλούσιοι Έλληνες – Σε ποια θέση είναι ο Αλαφούζος 22.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμάμαι το πρώτο μου παιχνίδι με την ΑΕΚ. Παίζαμε εκεί με τον Παναθηναϊκό. Οι περισσότεροι της ΑΕΚ μου πρότειναν να πάω στην κερκίδα. “Γιατί; Είναι ντέρμπι. Θέλω να βρίσκομαι στο χορτάρι” τους είπα.

Θυμάμαι όταν μπήκα συνάντησα μια φοβερή κατάσταση. Απίθανη ατμόσφαιρα. Πυροτεχνηματα, καπνοί. Σκέφτηκα ότι οι παίκτες της Γαλλίας και της Ολλανδίας, θα νιώσουν όπως εγώ, όταν φτάσαμε με το πούλμαν της ΑΕΚ. Υπήρχαν υδροφόρες και αστυνομία παντού. Αναρωτήθηκα που είχαμε έρθει. Μου είπαν θα παίξουμε στην OPAP Arena που είναι καινούργιο γήπεδο. Συμφώνησα. Θα παίζαμε εκεί με Γιβραλτάρ και Ιρλανδία και μετά τα άλλα δυο ματς. Βγήκε μετά ο Μπαλτάκος και είπε “θα παίξουμε στο Καραϊσκάκη”. Ποτέ δεν το είπα αυτό. Ήθελα να παίξουμε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Καταρχάς φοβερός αγωνιστικός χώρος, μικρό, κοντά οι κερκίδες. Θα ήταν φανταστικά. ‘Επρεπε να παίξουμε στης ΑΕΚ. Εκεί ήταν κακό το χορτάρι στο ματς με την Ολλανδία»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.