ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η τεράστια εμφάνιση του Γκριγκόνις στη νίκη της Λιθουανίας επί της Μεξικού

Δείτε τα πεπραγμένα του Μάριους Γκριγκόνις στη νίκη της Λιθουανίας επί του Μεξικού.

Η τεράστια εμφάνιση του Γκριγκόνις στη νίκη της Λιθουανίας επί της Μεξικού

Η Λιθουανία μπήκε με το δεξί στο Προολυμπιακό Τουρνουά του Σαν Χουάν νικώντας με 96-84 το Μεξικό.

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης. Ο σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού είχε 21 πόντους με 1/1 βολή, 4/6 δίποντα και 4/7 τρίποντα, καθώς επίσης, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 20:40.

Ο Ντομάντας Σαμπόνις είχε 12 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, που φέτος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, είχε 7 πόντους (2/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 10:32.

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό 21.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τα highlights της εμφάνισης του Γκριγκόνις:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.