ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Προσπάθησε για Έντσο Ντίας ο Παναθηναϊκός»

Δημοσιογράφος από την Αργεντινή αποκάλυψε σε ραδιόφωνο της χώρας ότι ο Παναθηναϊκός τσέκαρε την περίπτωση του Έντσο Ντίας.

«Προσπάθησε για Έντσο Ντίας ο Παναθηναϊκός»

Ονοματολογίας… συνέχεια από τη Λατινική Αμερική για τον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο, Σεμπάστιαν Σρουρ, οι πράσινοι κινήθηκαν για να αποκτήσουν τον 28χρονο ακραίο αμυντικό της Ρίβερ Πλέιτ, Έντσο Ντίας, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση από του “εκατομμυριούχους”.

Ο Ντίαζ δεσμεύεται για 2,5 χρόνια ακόμα με τους “εκατομμυριούχους”, ενώ η χρηματιστηριακή αξία του φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ. Την φετινή σεζόν μέτρησε 22 συμμετοχές (2 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η Ρϊβερ τον απέκτησε πριν 1,5 χρόνο από την Ταγιέρες έναντι 2,3 εκατ. ευρώ.

Απίθανο αυτογκόλ στο ντεμπούτο Μπρινιόλι – Ήταν εκτός εστίας! (vid)
Απίθανο αυτογκόλ στο ντεμπούτο Μπρινιόλι – Ήταν εκτός εστίας! (vid) 7.153 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.