ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πλήγμα στην Εθνική: Συνεχίζει χωρίς Κώστα Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό!

Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο θα συνεχίσει η Εθνική ανδρών την προσπάθειά της στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.

Πλήγμα στην Εθνική: Συνεχίζει χωρίς Κώστα Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό!

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως στον αγώνα με την Αίγυπτο υπέστη κάκωση τον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα με οίδημα.

Αυτό σημαίνει πως ο 26χρονος άσος θα χάσει τόσο τον ημιτελικό του Σαββάτου με την Σλοβενία, όσο και τον τελικό της Κυριακής, εφόσον η ελληνική ομάδα προκριθεί, απέναντι στο νικητή του Κροατία-Δομινικανή Δημοκρατία.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είχε χάσει την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ 2022, αλλά και ολόκληρο το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 λόγω τραυματισμού.

Επική δήλωση από νεαρό που έφευγε για διακοπές: «Ευχαριστώ στον κ. Γιαννακόπουλο που μας έφτιαξε το καλοκαίρι»
Επική δήλωση από νεαρό που έφευγε για διακοπές: «Ευχαριστώ στον κ. Γιαννακόπουλο που μας έφτιαξε το καλοκαίρι» 25.137 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.