Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Απαράδεκτο να αλλοιώνονται από την 1η αγωνιστική τα αποτελέσματα – Έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ του Αστέρα»

Παναθηναϊκός: «Απαράδεκτο να αλλοιώνονται από την 1η αγωνιστική τα αποτελέσματα – Έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ του Αστέρα»

Έξαλλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο, καθώς τονίζουν ότι το γκολ του Αστέρα στο ΟΑΚΑ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, προσθέτοντας ότι ο διαιτητής του ενημέρωσε πως εκείνη την στιγμή το VAR ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ για να εξετασθεί η φάση!

Βράζουν με Σιδηρόπουλο οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού!

Το τριφύλλι γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ (0-1), στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρέσπι δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο κανονισμός απαγορεύει στους παίκτες της επιτιθέμενης ομάδας να βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη του ενός μέτρου από το τείχος, μέχρι να γίνει η εκτέλεση!

Ωστόσο στο σημείο εκείνο δίπλα από τους Τζούριτσιτς, Μαξίμοβιτς, Σένκεφελντ και Γερεμέγεφ βρισκόταν ο Άνταμ και ως εκ τούτου ο διαιτητής Σιδηρόπουλος θα έπρεπε να ελέγξει τη φάση στο VAR και να ακυρώσει το γκολ, όμως αυτός του ενημέρωσε ότι το VAR ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!

Οι πράσινοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι: «είναι απαράδεκτο να αλλοιώνονται από την πρώτη αγωνιστική τα αποτελέσματα των αγώνων πρωταθλήματος. Αυτό αποτελεί τεράστια ευθύνη της ΕΠΟ για τους περίεργους ορισμούς που έκανε, δείχνοντας και τι θα επακολουθήσει.

Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!
POPULAR NOW Οριστικό: Τηλεοπτικό ΜΠΑΜ από Αλαφούζο!

Απόψε στο ΟΑΚΑ κατακυρώθηκε γκολ του αντιπάλου μας που θα έπρεπε βάσει κανονισμού να ακυρωθεί και να δοθεί έμμεσο φάουλ υπέρ μας. Εν τω μεταξύ ο κ. Σιδηρόπουλος, διαιτητής που κατά το παρελθόν έχει αδικήσει τον Παναθηναϊκό, ειδοποίησε τις ομάδες αμέσως μετά το γκολ, ότι δεν λειτουργούσε το VAR…»

Ο κανονισμός:

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ