Επικαιρότητα

Καιρός: Πλημμύρες στο Μοσχάτο – Δρόμοι ποτάμια – Πότε σταματά η βροχή στην Αττική

Καιρός: Πλημμύρες στο Μοσχάτο – Δρόμοι ποτάμια – Πότε σταματά η βροχή στην Αττική

Καιρός: Η σφοδρή κακοκαιρία ξεκίνησε να πλήττει τον νομό Αττικής και ιδιαίτερα τα νότια προάστια,.

Η σφοδρή κακοκαιρία ξεκίνησε να πλήττει τον νομό Αττικής και ιδιαίτερα τα νότια προάστια, ωστόσο όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Newsbomb.gr η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πλημμύρες στο Μοσχάτο. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ πλημμύρισαν και κάδοι απορριμμάτων.

 

Πότε σταματά η κακοκαιρία

Μέσω ανάρτησης ο Γιώργος Τσατραφύλλιας σχετικά με την κακοκαιρία, αναφέρει πως μετά τις 18:00 το απόγευμα σταματούν όλα τα φαινόμενα.

«Προσοχή! Έντονη ραγδαιότητα ( αρκετό νερό σε λίγο χρόνο) με αστραπές και κεραυνούς σήμερα 13.00-18.00 στις εξής περιοχές: -Ζάκυνθος και νότια Κεφαλονιά -Πελοπόννησος (κυρίως Αρκαδία, Κορινθία, Αχαΐα) -Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Βοιωτία, Εύβοια, Σποράδες, Μαγνησία -Χανιά». -Αττική (κυρίως οι περιοχές που βρέχονται -είναι κοντά στο Σαρωνικό και το κέντρο)», γράφει ο μετεωρολόγος στο Facebook.

Ξεκίνησε η βροχή στα νότια της Αττικής

Μέσω ανάρτησης στα social media ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θεόδωρος Κολυδάς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα νότια προάστια της Αττικής καθώς η κακοκαιρία ξεκίνησε.

Νέος αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ: Το αποτέλεσμα της κρυφής δημοσκόπησης που ανατρέπει τα δεδομένα
POPULAR NOW Νέος αρχηγός ΣΥΡΙΖΑ: Το αποτέλεσμα της κρυφής δημοσκόπησης που ανατρέπει τα δεδομένα

Ο Θεόδωρος Κολυδάς αναφέρει: «Πολλή προσοχή ειδικά στα νότια της Αττικής ως τις 3 μμ. με βάση το nowcasting της meteoblue.

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ