Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Μάγκνουσον, αλλά χωρίς Βαγιαννίδη η αποστολή για ΑΕΚ!

Παναθηναϊκός:  Με Μάγκνουσον, αλλά χωρίς Βαγιαννίδη η αποστολή για ΑΕΚ!

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Με μια μεγάλη επιστροφή, αλλά και μια απουσία η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον Ντιέγκο Αλόνσο να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης τους 22 εκλεκτούς.

Σε αυτούς βρίσκεται για πρώτη φορά μετά από έναν ακριβώς χρόνο, σε επίσημο ματς, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον! Αντίθετα εκτός, πέραν του τραυματία Φίλιπ Μαξ, βρίσκεται ο Γιώργος Βαγιαννίδης!

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Άλλαξε ώρα το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!
POPULAR NOW Άλλαξε ώρα το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Με απογευματινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (29/9, 9:30 μ.μ.).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φίλιπ Μαξ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Μάγκνουσον, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Ζέκα, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ