Ποδόσφαιρο

Οταν ο πατέρας Τσολακίδης είχε σηκώσει λανθασμένα το σημαιάκι σε γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ!

Οταν ο πατέρας Τσολακίδης είχε σηκώσει λανθασμένα το σημαιάκι σε γκολ του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ!

Ο Λυκούργος Τσολακίδης είναι ο βοηθός του ΟΦΗ - Παναθηναϊκός που έπαθε... αγκύλωση στο Ηράκλειο και εφάρμοσε δικούς του κανονισμούς στο ποδόσφαιρο.

Ο Λυκούργος Τσολακίδης είναι ο βοηθός του ΟΦΗ – Παναθηναϊκός που έπαθε… αγκύλωση στο Ηράκλειο και εφάρμοσε δικούς του κανονισμούς στο ποδόσφαιρο.

Τα οφσάιντ και το… βιαστικό σήκωμα της σημαίας σε περιπτώσεις που οι “πράσινοι” έβγαιναν με αξιώσεις στην περιοχή του ΟΦΗ και οι επιτιθέμενοι καλύπτονταν, έφεραν και τα δικαιολογημένα παράπονα του “τριφυλλιού”.

Ο Λυκούργος Τσολακίδης είναι γιος του παλιού διεθνούς βοηθού διαιτητή, Συμεών Τσολακίδη, ο οποίος ανήκε στην διαιτητική ομάδα του Κύρου Βασσάρα.

Μια αναδρομή στο παρελθόν, πάντως, είναι αρκετή για να βρούμε κάτι κοινό διαιτητικά ανάμεσα σε πατέρα και υιό. Το 2005 σε ένα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0 ο Συμεών Τσολακίδης ήταν βοηθός στο ντέρμπι.

«Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας
POPULAR NOW «Τον είδα κι είπα “Παναγιά μου, θα με σκοτώσουν δαμέ”»: Ο Κρητίκαρος που έγινε ο φόβος και ο τρόμος της Παιανίας

Τότε, λοιπόν, με το παιχνίδι να είναι στο ισόπαλο 0-0 είχε σηκώσει το σημαιάκι σε γκολ του Φάνη Γκέκα για να υποδειχθεί ο τότε φόρ του “τριφυλλιού” λανθασμένα οφσάιντ! “Παιχνίδια” της ζωής σχεδόν 20 χρόνια μετά…

Δείτε το στιγμιότυπο στο 3.55

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ