Ποδόσφαιρο

Πελίστρι: «Θα προχωρήσουμε μπροστά για τον Τζορτζ – Αντιμετωπίζουμε το αυριανό παιχνίδι σαν τελικό»

Πελίστρι: «Θα προχωρήσουμε μπροστά για τον Τζορτζ – Αντιμετωπίζουμε το αυριανό παιχνίδι σαν τελικό»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Φακούντο Πελίστρι, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Τσέλσι.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Φακούντο Πελίστρι, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Τσέλσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι σε ώθησε να έρθεις στον Παναθηναϊκό, τι πιστεύεις ότι έχεις να προσφέρεις και πως είναι το κλίμα μετά τον χαμό του Μπάλντοκ:

«Πρώτα από όλα να σας πω ότι έχω έρθει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και είναι χαρά μου. Η απόφαση μου δεν ήταν δύσκολη με όσα έκανε ο σύλλογος. Κάθε προσαρμογή θέλει τον χρόνο της. Κάναμε ενδιαφέροντα πράγματα μπήκαμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάνουμε αυτό που πρέπει και προχωράμε.

Ήταν μια σκληρή απώλεια του Τζορτζ, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη χώρα. Θα δίνουμε τη μάχη μας. Θα προχωρήσουμε μπροστά και για τον Τζορτζ και για την ομάδα ώστε να κάνουμε ό,τι καλύτερο στο πρωτάθλημα».

Πως αντιμετωπίζεται μια ομάδας σαν την Τσέλσι; «Η Τσέλσι είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά είμαστε και εμείς και ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες. Παίζουμε εντός έδρας με τους φιλάθλους μας. Έχουμε δείξει ότι ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε τέτοιες ομάδες. Θα είναι ένα ματς με μεγάλη ένταση και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα παίξουμε για τη νίκη»

Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!
POPULAR NOW Παναθηναϊκός: Σε ελεύθερο κανάλι το ματς με την Τσέλσι!

Είναι κίνητρο η πιθανή νίκη αύριο για καλύτερη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη; «Είναι αλήθεια ότι για εμάς και κάθε ομάδα είναι σημαντικό να έχουμε ένα καλο αποτέλεσμα. Είμαστε καλά και θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη. Το σημαντικό αν δεν κερδίσουμε είναι να μη χάσουμε. Αν κερδίσουμε θα μας δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας. Θα παίξουμε σαν να δίνουμε έναν τελικό».

Πως βλέπει το ματς αύριο: Θα είναι ένα πολύ ωραίο ματς και για εμάς αλλά και για όσους έρθουν. Απίστευτη η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος. Οι φίλαθλοί μας μας στηρίζουν και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και για αυτούς.

⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ