Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος απάντησε μέσω Instagram για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και δεν του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού στους τελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό για τη Stoiximan GBL.
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι έμεινε εκτός από το ρόστερ των τελικών της Stoiximan GBL για τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει την κατάσταση του τραυματισμού του, μιας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τίθεται εκτός ρόστερ και δε θα τον έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.
«Έχασα τις 11 ημέρες στον δρόμο προς το Final Four, έκανα διπλές θεραπείες καθημερινά με την ομάδα αλλά και δική μου έξτρα θεραπεία με στόχο να αγωνιστώ. Έκανα μια προπόνηση, όταν προσγειωθήκαμε στο Άμπου Ντάμπι, έδωσα όσα μπορούσα, αλλά επιδείνωσα τον τραυματισμό μου. Τώρα αντιμετωπίζω έναν τραυματισμό που χρειάζεται τρεις εβδομάδες για να αναρρώσω. Όπως πάντα, θα υποστηρίξω τα αδέρφια μου και το προπονητικό τιμ για να τελειώσουμε τη δουλειά και να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα»