Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Ανάς Ζαρουρί να ενσωματώνεται σε αυτή.
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τη προετοιμασία του για τις επικείμενες αναμετρήσεις με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τον Ανάς Ζαρουρί, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες βράδυ, να ενσωματώνεται στις προπονήσεις.
Επιπλέον, ευχάριστα είναι τα νέα για τον Μανώλη Σιώπη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε κανονικά στις προπονήσεις.
Αντιθέτως, θεραπεία ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης.



Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση του Ανάς Ζαρουρί με τον Παναθηναϊκό, ενώ στο πρόγραμμα ενσωματώθηκε σε φουλ ρυθμό ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις ανάπτυξης παιχνιδιού και ολοκλήρωσαν με «διπλό» στο μισό γήπεδο.
Θεραπεία ακολούθησε ο Ιωαννίδης.
⚽ Διάβασε όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο