CREATE IMAGE Παρασκήνια

Σισέ …Gate 13 (pics)

Σισέ …Gate 13 (pics)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποδεικνύει συχνά πυκνά την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γάλλος άσος φωτογραφήθηκε με μπλουζάκια της Θύρας 13, τα οποία δημιούργησε ο ίδιος, σε άσπρο και μαύρο χρώμα.

Το νέο εγχείρημα του Σισέ, αφορά συλλογή ρούχων με την επωνυμία «Mr. Lenoir».

sise 13
sise 13.jpg2
sise 13.jpg4
sise 13.jpg5

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑ
FOLLOW