CREATE IMAGE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κερδίζει η Κολομβία

Στοίχημα: Κερδίζει η Κολομβία

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Επανεκκίνηση έχουμε σήμερα στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, με τη Λατινική Αμερική να ανοίγει το… χορό. Καταλήγουμε σε δύο προτάσεις για το στοίχημα από τα ματς των Εθνικών ομάδων, ενώ παράλληλα υπάρχει ζευγάρι μπασκετικών επιλογών από τη Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Betshop, οι οποίες λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα.

Νίκη για Κολομβία

Η πρώτη σημερινή μας πρόταση είναι ο Άσσος της Κολομβίας επί της Χιλής σε απόδοση 2.00. Ικανοποιητική μπορεί να χαρακτηριστεί η συγκομιδή των τεσσάρων πόντων για την Κολομβία στα δύο ματς του Οκτώβρη με Παραγουάη (0-1 εκτός) και Ουρουγουάη (2-2 εντός). Κέρδισε με γκολ στις καθυστερήσεις στην Ασουνσιόν, ενώ βρέθηκε να χάνει 1-2 στο 73’ κόντρα στην παρέα των Καβάνι και Σουάρες, αλλά πήρε την ισοπαλία με το γκολ του Μίνα στο 84’. Ανέβηκε στους 17 πόντους η Κολομβία, που βρίσκεται στην 4η θέση, στο -3 απ’ την Ουρουγουάη και στο -4 απ’ την πρωτοπόρο Βραζιλία. Το ρεκόρ της είναι στο 5-2-3, ενώ στα τελευταία πέντε ματς των προκριματικών μετράει 3-1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην έδρα τους οι «καφετέρος» υπέστησαν μόλις τρεις βαθμολογικές απώλειες στα 11 τελευταία ματς προκριματικών (8-2-1). Μια σχετική απογοήτευση είναι η Χιλή στα προκριματικά της ζώνης της Λατινικής Αμερικής. Με ρεκόρ 5-1-4 βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 16 πόντους, η πορεία της χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις και παρουσιάζεται ιδιαίτερα αδύναμη εκτός έδρας. Στο 3-1-4 το ρεκόρ των φιλοξενουμένων στις τελευταίες 8 αγωνιστικές, προέρχονται από τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια για την προκριματική φάση, με τελευταίες τις δύο διαδοχικές από Παραγουάη (2-1) και Ισημερινό (3-0). Θα «μιλήσει» η έδρα σήμερα.

Πολλά γκολ στο Μοντεβιδέο

Συνεχίζουμε με το Over 2.5 στην αναμέτρηση της Ουρουγουάης με τον Ισημερινό σε απόδοση 2.00. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, ωστόσο η παράδοση είναι συντριπτικά εις βάρος τους την τελευταία 10ετία κόντρα στον Ισημερινό, κάτι που μάλιστα σχολιάστηκε από κάποιους παίκτες. Ωστόσο, η τωρινή Ουρουγουάη φαίνεται ικανή να πάρει ακόμη μια νίκη και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία, ενδεχομένως να περάσει ακόμη και πρώτη, αν η Βραζιλία δεν κερδίσει την Αργεντινή. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απ’ το εκτός έδρας 2-2 με την Κολομβία, σε παιχνίδι που προηγήθηκαν 1-2 στο 73’, μετρούν το απόλυτο των νικών εντός έδρας με 5/5 «τρίποντα» και επιμέρους τέρματα 14-0! Τον καλό εαυτό των πρώτων αγωνιστικών θυμήθηκε το Εκουαδόρ στην αγωνιστική δράση του Οκτώβρη, όπου επικράτησε άνετα με 3-0 της Χιλής και πήρε εκτός έδρας 2-2 με τη Βολιβία. Καλή εμφάνιση για το συγκρότημα του Κιντέρος κόντρα στην πρώτη, είχε τον πλήρη έλεγχο απ’ την αρχή ως το τέλος και έφτασε δίκαια στο «τρίποντο», ενώ κόντρα στη Βολιβία τα πράγματα δεν πήγαν καλά απ’ την αρχή. Βρέθηκε να χάνει 2-0 στο 43’, στο 47’ μείωσε, αλλά στο 79’ έμεινε με 10 παίκτες. Παρ’ όλα αυτά, βρήκε δεύτερο γκολ στο 89’ και εξασφάλισε έναν πολύτιμο πόντο, ο οποίος αυτή τη στιγμή φέρνει το Εκουαδόρ στην 3η θέση με 17 πόντους, ισόβαθμο με την Κολομβία και στο +1 από Χιλή και Αργεντινή. Είναι απ’ τις πιο επιθετικές ομάδες της Νότιας Αμερικής, αυτό φαίνεται απ’ τα συνολικά 32 γκολ (18-14) που έχουν σημειωθεί στα μέχρι τώρα 10 παιχνίδια προκριματικών, δηλαδή πάνω από 3 μέσο όρο ανά ματς.

Under στη Βαρκελώνη

Μετακινούμαστε στο μπάσκετ, επιλέγοντας αρχικά το Under 147.5 πόντοι στην κόντρα της Μπαρτσελόνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας (απόδοση 1.90). Η Μπαρτσελόνα «υποφέρει» από πάρα πολλούς τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό (Ναβάρο, Ντόλμαν, Ρίμπας, Λαγουάλ και Κλαβέρ) κι έτσι προχώρησε σε μια προσθήκη, αυτή του Χολμς, ο οποίος ήρθε στην Βαρκελώνη το Σαββατοκύριακο και δεν πρόλαβε να παίξει με τη Ρεάλ. Παρά αυτές τις απουσίες η ομάδα του Μπαρτζώκα θριάμβευσε στο Clasico, με κύριο όπλο την άμυνα σε όλο το γήπεδο και στα 40 λεπτά των αγώνων. Σιγά-σιγά η Μπαρτσελόνα θα γίνει κλασική ομάδα του Μπαρτζώκα δηλαδή μια ομάδα που θα παίρνει ενέργεια από την άμυνα και ειδικά τώρα, που έχει τόσες απουσίες, είναι αναγκασμένη η ομάδα να βγάλει μεγάλη αμυντική πίεση. Άλλωστε δεν είναι εύκολο να μείνει στους 69 πόντους η Μακάμπι που πριν είχε σκοράρει 91 πόντους ανά αγώνα και ακόμα μεγαλύτερο «παράσημο» ήταν οι 75 πόντοι της Ρεάλ, επίδοση στην οποία έφτασε με ξέσπασμα στο τέλος. Η Ζαλγκίρις είναι ομάδα της άμυνας, από εκεί ξεκινάει το παιχνίδι της, οπότε απόψε αναμένεται χαμηλό σκορ. Φυσιολογική επιλογή το Under 147.5.

Τέλος, πηγαίνουμε με το χάντικαπ +4 πόντων της Μπάμπεργκ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα, σε απόδοση 1.90. Πέντε αγώνες έχει δώσει στην Euroleague η Νταρουσάφακα και το περίεργο στοιχείο είναι ότι έχει ηττηθεί εντός στα δύο ματς που έχει δώσει ενώ έχει νικήσει και τα τρία εκτός, σε Καζάν, Βελιγράδι και Κάουνας. Σήμερα υποδέχεται την Μπάμπεργκ και «φλερτάρει» με την τρίτη σερί εντός έδρας ήττα αν δεν προσέξει αφού η Μπάμπεργκ μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι το ίδιο αποτελεσματική είναι και εντός και εκτός έδρας με οριακές ήττες μακριά από το «σπίτι» της 67-66 από Φενέρ και 78-74 από Μπαρτσελόνα. Γενικά η Μπάμπεργκ μέχρι σήμερα έχει δώσει τους περισσότερους «κλειστούς» αγώνες στην διοργάνωση αφού η μέγιστη διαφορά στα ματς ήταν τέσσερις πόντοι, οπότε έτσι αναμένεται και ο αποψινός αγώνας. Θα μείνει κοντά μέχρι το τέλος η πολύ σκληρή Μπάμπεργκ, ακόμα και αν βρεθεί πίσω με διαφορά πάντα έχει την ικανότητα να ανατρέψει. Επιλογή η Μπάμπεργκ +4.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

RETRO STORIES
Σαν σήμερα: Η μεγάλη ανατροπή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ με… μπροστάρηδες Διαμαντίδη και Μπατίστ

Σαν σήμερα: Η μεγάλη ανατροπή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ με… μπροστάρηδες Διαμαντίδη και Μπατίστ

Χουάν Ραμόν Βερόν: Η «μάγισσα» που σαγήνευε με την μπάλα στα πόδια (Pics, Vid)

Χουάν Ραμόν Βερόν: Η «μάγισσα» που σαγήνευε με την μπάλα στα πόδια (Pics, Vid)

Όταν ο Παναθηναϊκός ταπείνωσε με τριαντάρα στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό (Vid)

Όταν ο Παναθηναϊκός ταπείνωσε με τριαντάρα στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό (Vid)

Πάνε πολλά χρόνια: Πότε ήταν η τελευταία συνάντηση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για το Κύπελλο

Πάνε πολλά χρόνια: Πότε ήταν η τελευταία συνάντηση Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού για το Κύπελλο

Σαν σήμερα: Όταν ο Παναθηναϊκός διέλυε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπανταλόνα!

Σαν σήμερα: Όταν ο Παναθηναϊκός διέλυε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπανταλόνα!

Όταν ο Λυμπερόπουλος «κάρφωσε» τη Βασίλισσα! (Pics, Vid)

Όταν ο Λυμπερόπουλος «κάρφωσε» τη Βασίλισσα! (Pics, Vid)

Όταν ο Νασιόπουλος “ξέρανε” το Αμβούργο (vid)

Όταν ο Νασιόπουλος “ξέρανε” το Αμβούργο (vid)

Αλεξούδης: Το πιο γρήγορο πιστόλι! (Vid)

Αλεξούδης: Το πιο γρήγορο πιστόλι! (Vid)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: 100 χρόνια από την πρώτη επίσημη αναμέτρηση!

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: 100 χρόνια από την πρώτη επίσημη αναμέτρηση!

ΡΕΤΡΟ: Όταν ο Ουζουνίδης σκόραρε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (vid)

ΡΕΤΡΟ: Όταν ο Ουζουνίδης σκόραρε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (vid)

ΡΕΤΡΟ: To γκολ του Ουζουνίδη κόντρα στην ΑΕΚ το 1993 (vid)

ΡΕΤΡΟ: To γκολ του Ουζουνίδη κόντρα στην ΑΕΚ το 1993 (vid)

Σαν σήμερα: Όταν ο Παναθηναϊκός έκανε… πλάκα στην Γιουβέντους στο πυρακτωμένο ΟΑΚΑ (vid)

Σαν σήμερα: Όταν ο Παναθηναϊκός έκανε… πλάκα στην Γιουβέντους στο πυρακτωμένο ΟΑΚΑ (vid)

Παναθηναϊκός: Σαν σήμερα το 1980- Η ημέρα του «Πατριάρχη»

Παναθηναϊκός: Σαν σήμερα το 1980- Η ημέρα του «Πατριάρχη»

Όταν ο Έκι «χάζευε» την Ευρώπη με την γκολάρα του στην Άρσεναλ (vid)

Όταν ο Έκι «χάζευε» την Ευρώπη με την γκολάρα του στην Άρσεναλ (vid)

Ο ευφυής Γκόραν και η «πινελιά» του Άγγελου…! (Vid)

Ο ευφυής Γκόραν και η «πινελιά» του Άγγελου…! (Vid)

ΡΕΤΡΟ: Ο Δημήτρης Σαραβάκος στον Φρέντυ Γερμανό (vid)

ΡΕΤΡΟ: Ο Δημήτρης Σαραβάκος στον Φρέντυ Γερμανό (vid)

ΡΕΤΡΟ: Το πρώτο και το τελευταίο γκολ του Βαζέχα με το «τριφύλλι» (vid)

ΡΕΤΡΟ: Το πρώτο και το τελευταίο γκολ του Βαζέχα με το «τριφύλλι» (vid)

Σπάνια φωτογραφία: Ο Θανάσης με τον 10χρονο Δημήτρη Γιαννακόπουλο (pic)

Σπάνια φωτογραφία: Ο Θανάσης με τον 10χρονο Δημήτρη Γιαννακόπουλο (pic)

ΡΕΤΡΟ: Oταν ο Παναθηναϊκός του Ντομινίκ υπέταξε την Μπενετόν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ! (VID)

ΡΕΤΡΟ: Oταν ο Παναθηναϊκός του Ντομινίκ υπέταξε την Μπενετόν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ! (VID)

Ρετρό: Πόσα LIKE γι αυτή τη φωτογραφία; (pic)

Ρετρό: Πόσα LIKE γι αυτή τη φωτογραφία; (pic)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΣΧΟΛΙΑ
FOLLOW