Η υπόθεση της επιστροφής του Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί, έπειτα από την αναφορά που έκανε στη δήλωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ωστόσο αυτό που μένει ώστε να τελειώσει και τυπικά η ιστορία είναι η ανακοίνωση από πλευράς ΚΑΕ, για να ακολουθήσει η άφιξη του Αμερικανού στην Ελλάδα.

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά: η ανακοίνωση της επιστροφής του Τζέιμς από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί ζήτημα ωρών και δεν αποκλείεται να βγει προτού τελειώσει το Σαββατοκύριακο.

Όσο για την άφιξη του Τζέιμς στην Αθήνα, το γεγονός αυτό αναμένεται να συμβεί στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, την προσεχή Τρίτη (13/2) ή την Τετάρτη (14/2) καθώς ο Αμερικανός δεν κατάφερε να βρει εισιτήριο για πρότερη ημερομηνία.

Τέλος, εφ’ όσον όλα κυλήσουν όπως πρέπει, ο Τζέιμς θα ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό στις προπονήσεις της ομάδας, με στόχο να πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής της Euroleague με τη Χίμκι στη Ρωσία (23/2).

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS