ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (17:00, PANATHINAIKOS24.GR LIVE)

Πρόβα τζενεράλε εν όψει Ρεάλ Μαδρίτης

Τελευταίο τεστ πριν από τα πλέι οφ της Euroleague για τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Basket League.

Πρόβα τζενεράλε εν όψει Ρεάλ Μαδρίτης

Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να μένουν στην έδρα τους μετά την επιτυχημένη «βόλτα» στο Ρέθυμνο, αντιμετωπίζοντας τον Κολοσσό Ρόδου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θέλουν να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους στο παρκέ καθώς το εν λόγω παιχνίδι είναι το τελευταίο πριν από την έναρξη της σειράς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά της Euroleague.

Παράλληλα, θέλουν να ανεβάσουν ακόμη πιο ψηλά την ψυχολογία τους, πετυχαίνοντας την 23η νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 43.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σίνγκλετον, που είναι ακόμα στην Αμερική, αλλά των Τζέιμς, Πέιν, Λοτζέσκι που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αμφίβολος είναι και ο Κέι Σι Ρίβερς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...