ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Μια ειδική βραδιά για ένα ξεχωριστό πρόσωπο»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον τεράστιο Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ομπράντοβιτς: «Μια ειδική βραδιά για ένα ξεχωριστό πρόσωπο»

O «Ζοτς» αφού αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Μακάμπι, μίλησε για τον τεράστιο Παύλο Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Cosmote Tv:

«Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι. Αυτά πρέπει να τα διορθώσουμε, ενώ ταυτόχρονα όλοι οι παίκτες θα πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι, ώστε να ανοίξει το rotation. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, πρέπει να δούμε τι πήγε στραβά και να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι».

Όσον αφορά το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου είπε: «Σήμερα ήταν μια ειδική βραδιά για ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Είδαμε πώς αντέδρασε ο καθένας, υπήρχε τεράστια συναισθηματική φόρτιση. Ήταν ένα σημαντικό όνομα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε κληθεί εδώ και γι αυτό είμαστε εδώ».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 43.859 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.