ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικά χωρίς κόσμο στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν πήρε εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ως εκ τούτου, η ομάδα του Δώνη θα αγωνιστεί δίχως τον κόσμο της στο πλευρό της.

Οριστικά χωρίς κόσμο στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν ζήτησε εισιτήρια για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και ως εκ τούτου, η ομάδα του Δώνη δεν θα έχει στο πλευρό της τους οπαδούς της σε ένα ακόμη εκτος έδρας ματς.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, η ΠΑΕ δεν ζήτησε εισιτήρια για το ματς της Κρήτης, όπως είχε συμβεί και στην αντίστοιχη σύσκεψη για το επικείμενο παιχνίδι με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναμένονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο του Ηρακλείου ανήμερα της αναμέτρησης.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.