ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν… πάει το Ηράκλειο στον Δώνη

Η παράδοση δεν έσπασε ούτε εχθές για τον Γιώργο Δώνη.

Δεν... πάει το Ηράκλειο στον Δώνη

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με τον Γιώργο Δώνη να αδυνατεί να «σπάσει» την εις βάρος του παράδοση στην εν λόγω πόλη.

Ο κόουτς του τριφυλλιού συμπλήρωσε 12 αναμετρήσεις δίχως νίκη στην κρητική πόλη, έχοντας επισκεφθεί τις έδρες του ΟΦΗ και του Εργοτέλη ως αντίπαλος με Λάρισα, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Δώνης μετρά τρεις ήττες και εννέα ισοπαλίες στο Ηράκλειο σε δώδεκα ματς, ενώ όπως σημειώνει το soccerbase, ο αριθμός των ματς δίχως νίκη στο Ηράκλειο ανεβαίνει στα δεκατέσσερα, συνυπολογίζοντας  δύο παιχνίδια στα οποία μετέβη εκεί με την ιδιότητα του παίκτη.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.