ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ημέρα μνήμης για τον Παναθηναϊκό Α.Ο

Δύο τεράστιες μορφές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου έφυγαν σαν σήμερα (5 Φεβρουαρίου) από τη ζωή αφήνοντας ωστόσο τεράστιες διακρίσεις και ο Σύλλογος δεν τους ξεχνά.

Ημέρα μνήμης για τον Παναθηναϊκό Α.Ο

Δύο τεράστιες μορφές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου έφυγαν σαν σήμερα (5 Φεβρουαρίου) από τη ζωή αφήνοντας ωστόσο τεράστιες διακρίσεις και ο Σύλλογος δεν τους ξεχνά.

Πιο συγκεκριμένα στις 5 Φεβρουαρίου του 2006 έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός επικοντιστής του ΠΑΟ Γιώργος Θάνος .

Επρόκειτο για έναν σπουδαίο αθλητή που κράτησε ψηλά τη σημαία του Συλλόγου τη δεκαετία του ΄30 ενώ είχε σημαντική  αντιστασιακή δράση κατά την πολεμική δεκαετία του ΄40. Η μεγαλύτερη του στιγμή ήταν το ασημένιο μετάλλιο στην  Πανεπιστημιάδα.

Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας!
Οργισμένη ανακοίνωση Παναθηναϊκού για την προκλητική διαφήμιση – Εξώδικο στην εταιρεία για προσβολή εμβλήματος και υποκίνηση βίας! 3.696 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα στις 5 Φεβρουαρίου 2010 απεβίωσε  ο παλιός πρωταθλητής του τριπλούν Γιάννης Παλαμιώτης. Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες μορφές του κλασικού αθλητισμού και δέσποζε στους στίβου κυρίως της προπολεμικής περιόδου. Στέφθηκε 5 φορές χρυσός Πανελληνιονίκης, κατέκτησε 3 χρυσά Βαλκανικά μετάλλια ήταν 4ος στους Πανευρωπαϊκούς το 1938 (Παρίσι) και 14ος το 1950 (Βρυξέλλες).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.