ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης στους παίκτες: “Πιο αποφασιστικοί με Ολυμπιακό”

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να δει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και περισσότερη επιθετικότητα από τους ποδοσφαιριστές του σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Δώνης στους παίκτες:

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να δει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και περισσότερη επιθετικότητα από τους ποδοσφαιριστές του σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το θετικό αποτέλεσμα. Όπως παίζαμε δεν ανησυχούσα πως θα δεχτούμε γκολ από την ΑΕΚ και κάναμε πολύ καλή δουλειά στην αμυντική λειτουργία. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όμως θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στην επίθεση, να έχουμε καλύτερες επιλογές και περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στο γκολ», ήταν τα λόγια του στους παίκτες.

Όλα δείχνουν πως ο 50χρονος προπονητής θα μετατρέψει το 3-5-2 του Σαββάτου σε 3-4-3. Ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης αναμένεται να επανέλθουν στο βασικό σχήμα, πιθανότατα αντί των Άλτμαν και Δώνη.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 11.010 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.